За нас

dessiSmallДесислава Попова – психолог и логопед

Образование:

„Психология” – ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Велико Търново

„Социална психология” – ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Велико Търново

„Артистични психо-социални практики” – НБУ, гр. София

„Специална педагогика – логопедия” – ТУ, гр. Стара Загора

 

Преминала множество допълнителни обучителни курсове, свързани с работата с деца, родители и специалисти – Обучител на обучители, приемни семейства, осиновители; Диагностика на деца и възрастни; Работа с деца със специални образователни потребности; Работа с доброволци; Работа с приказки и арт-терапевтични подходи; Монтесори педагогика; The Movement program и др.

Работа и опит:

Има 10 годишен опит в работата с деца – индивидуална и групова; работата със семейства – със затруднения при отглеждането на децата, приемни семейства, осиновители; подготовката на специалисти за работа с деца и семейства. Водещ на редица обучения-тренинзи за родители и специалисти.

Контакти: 0877 772 799 – Десислава Попова,

popova.desi@gmail.com

 

 

kariSmallКарина Господинова – преподавател по JUMP Math

Образование:

„Предучилища и начална училищна педагогика“ – ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Велико Търново

Преминала пред многобройни курсове за повишаване на квалификацията – курс за учител по метода JUMP Math, Монтесори учител – 3-6 годишна възраст, Валдорфско начално образование, курсове за родители и работа с деца.

Работа и опит:

Участник в родителски кооператив „Слънчева пътека“ – място за отглеждане на деца до 5 години в близка до семейната среда. Практикува елементи от алтернативни педагогически практики при работата си с деца.

Хоби: спортни танци

Контакти: 0882 066 269 – Карина Господинова, karina.eneva@gmail.com